Finance Consultant
Lynn

Zelf ben ik reeds meer dan een half jaar werkzaam bij K.H. Consultancy en heb het mij nog geen seconde betreurd. Er wordt rekening gehouden met het soort projecten dat je graag doet, waar je veel kan bijleren, de regio,…

Wat mij vooral aansprak was de interne sfeer, een familiegevoel met erg toegankelijke collega’s en leidinggevenden. Super collega’s die altijd voor je klaarstaan, interessante tussentijdse opleidingen in groep, …

Kortom, hier ben je geen nummer maar een persoon die begeleid wordt in alle aspecten die een finance consultant in zijn of haar carrière kan tegenkomen.

Finance Consultant Mathias

De voldoening die het geeft om klanten bij te staan op crisismomenten en de mogelijkheid om ervaring op te doen in verschillende sectoren spreken mij heel erg aan.

Het werken met verschillende systemen maken dat deze job me nooit verveelt. Daarnaast kan je ook als coach minder ervaren collega’s begeleiden en zijn er elk jaar verschillende leuke events om je collega’s beter te leren kennen.

Fijn dat we kunnen bijdragen aan het uitbouwen van een jonge onderneming binnen het finance consultancy gebeuren. 

Finance Consultant
Robin

Als finance consultant kom je in de meest diverse bedrijfsomgevingen terecht. Doordat elk bedrijf zijn eigen werking en procedures heeft, vormt elk project een verrijking van je ervaring. Bovendien voorzien de collega’s van K.H. Consultancy de nodige ondersteuning bij vragen of problemen, zowel met betrekking tot het project als diens takenpakket.

Ook worden er op regelmatige tijdstippen opleidingen en bijscholing georganiseerd die afgestemd zijn op projectervaringen. Hierdoor ben je als werknemer meteen zeker dat je nooit zonder de nodige ervaring en kennis aan een project zal beginnen.